De Lampenkappenmakers
hanging high


op een rij
Verschillende opties voor het ophangen van lampenkappen
Dit kunnen kant en klaarsystemen of op maat gemaakte sytemen zijn. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Wil je meer weten? Neem dan contact met ons optelefoon +31-252-223091    mailinfo@lampenkappenmakers.nl

Kunststof
snoerpendels

kunststof snoerpendel wit

Deze bestaan uit een kunststof snoer, een E27-fitting(met wartel) en een plafondplaatje. Snoerlengte is 80 cm, maar deze is aan te passen. Standaard kleur wit, maar ook zwart en goud zijn leverbaar.


lees verder

Drie-lichts montage met rvs pendel

drielichts montage

Geeft je lampenkap te weinig licht en zou je in plaats van 1 lichtbron 3 lichtbronnen in je lampenkap willen hebben dan is de drielichts- montage de oplossing. Deze past in elke lampenkap met een E27-fittingplaat of 10 mm. gat. Twee-, vier- of een vijf-lichts montage zijn ook mogelijk.

lees verder

Luxe snoerpendels met bol plafondkapje

luxe snoerpendel Rvs

Deze pendel bestaat uit een transparant snoer met een rvs fitting met wartel, een bol rvs plafondkapje en een staaldraad. De snoerlengte is +/- 225 cm., maar hij kan ook met langer snoer geleverd worden.


Lees verder

Toneel-
fittingen

toneelfitting

Wilt je een lampenkap, dicht tegen het plafond hangen, dan gebruikt je een zgn. toneelfitting met E27 fitting en wartel. Leverbaar in wit
Lees verder

Ophanging vierkante lampenkappen

Plafondplaat-rvs-vierkant

Als je een vierkante lampenkap ophangt aan een snoerpendel, gaat hij altijd draaien. Dit kan je voorkomen door een stang i.p.v. een snoer te gebruiken. Deze bestaat Wij kunnen dat leveren. uit een vierkante plafondplaat van geborsteld rvs, met een op maat gemaakte stang dia 12 mm.,van geborsteld rvs Deze ophanging wordt kompkleet afgemonteerd met een metalen E27 fitting.

Driedraads-
ophanging

driedraadsophanging

Lampenkappen met diameter groter dan 80 cm kunnen in princiepe aan een snoerpendel hangen, maar dan hangen ze aan een punt. Je kunt ook 1 of 3 extra staalkabels extra gebruiken om de lampenkap mooi recht te hangen. Mooier is aan drie staalkabels bijeenkomend in een punt in het plafond met een mooi nikkelplaatje als afwerking. Dit is onze driedraadsophanging.

Lees verder

Railsystemen

1-fase rail

Je kunt een rvs balk gebruiken om 1 of meer lampenkappen netjes op te hangen, maar wij kunnen hiervoor, ook een heel mooi 1-fase railsysteem leveren. Deze rails worden meestal gebruikt om spotjes makkelijk te plaatsen, maar je kunt er ook heel simpel een pendel aan klikken om een lampenkap op te hangen. De pendels, maken wij op maat voor u. Een rechthoek of een paar lampenkappen kunnen zo heel simpel in lijn worden opgehangen. Lees verder


1-fase rail

Male of female stekkertjes

male female stekker

Maar behalve male of female stekkertjes hebben ook losse fittingen, vervanging voor zoekgeraakte wartels, extra staaldraden, ed, Ook dat leveren wij. Vraag gerust.